Inallow Admin

Appen, hvor den generelle administrator opretter medarbejdere, bestemmer, hvem der er administrator, og håndterer fratrædelser.

Inallow Admin er appen til brugeradministration i din virksomhed. Herfra opretter den generelle administrator medarbejdere, justerer hele deres medarbejderkort (tidsregistrering og Visits), ændrer deres rang og suspenderer eller sletter dem. Det er den visning, der skal afløse medarbejderadministrationen i administrationspanelet.

Sådan logger du ind

Kun brugere med rangen Generel administrator kan logge ind. Du har to muligheder:

  • Fra administrationspanelet eller Visits-panelet trykker du på app-knappen i topbjælken (den med de ni prikker) og under ADMINISTRATION på Admin. Den åbner, og du er allerede logget ind.
  • Gå direkte til admin.inallow.io, og log ind med din e-mail og adgangskode.

Når du er logget ind, ser du to genveje: Brugere og Tilladelser.

Brugere

Listen Ansat viser alle aktive personer i din virksomhed med navn, e-mail og rang. Med Vis suspenderet skifter du til listen Suspenderede medarbejdere, som også viser Dato suspenderet, og med Se aktive kommer du tilbage.

Herfra kan du:

HandlingHvorMere information
Oprette en medarbejderKnappen Skabe (plustegnet)Opret en medarbejder
Oprette mange medarbejdere på én gangOpret fra CSVOprettelse med en CSV-fil
Se eller ændre medarbejderkortetKlik på medarbejderens rækkeFelterne på kortet
Give en ny adgangskodeSkift adgangskode på medarbejderkortetSådan logger medarbejderen ind
Suspendere, gendanne eller sletteKnapperne på medarbejderkortet og i listen over suspenderedeDeaktivér en medarbejder

Hver medarbejders kort har tre faner:

  • Generel: fornavn, efternavne, medarbejderkode, telefon, e-mail, sprog, tidszone og billede.
  • Clocks: arbejdssted, overenskomst, arbejdsplaner, PIN-kode til tabletten, afstandshændelser, IP-filtrering, de stemplingsplatforme, personen må stemple fra, og e-mailbeskeder om ventende anmodninger.
  • Visits: om personen kan modtage besøg, og om vedkommende kan oprette besøgende, kun hvis din virksomhed bruger Besøg.

Tryk på Spare efter hver ændring.

Tilladelser

Tilladelser åbner Tilladelser til administration med en række pr. bruger og tre afkrydsningsfelter: Ure (Clocks), Besøg (Visits) og Admin. De felter, du markerer, bestemmer brugerens rang (fx gør Ure alene personen til Clocks administrator). Din egen bruger vises ikke: en anden generel administrator skal ændre dine tilladelser.

Du finder trin-for-trin-vejledningen og tabellen over, hvad der svarer til hvad, i Ændr en brugers rang.

På denne side